Tag: топ1

Joshua-vs-Pulev-Twitter-1280x640

Пропадна мечот Џошуа-Пулев!

Бугаринот Кубарт Пулев поради повреда нема да излезе на долго најавуваниот боксерски дуел со Ентони…