Скај Спорт објави снимка од инцидентот помеѓу Мурињо и Ева Карнеиро

murinjo eva karneiro

Убавата докторка е отстранета од тимот, Мурињо доби многу критики, а денес се појави информација дека Ева го плати цехот бидејќи е – женско.

Мурињо сепак истакна дека одлуката исклучиво е од професионална природа.

Работите дополнително се вжештија денеска после што Скај Спорт дојде до видео снимка која на едно место го покажува целиот инцидент.

Со доста пцовки, мора да се додаде.