Се случи и првото официјално заминување! Абутовиќ во Рајн Некар!

FB_IMG_1510660427406

Пред неколку часа како бомба одекна веста дека Илија Абутовиќ заминува во Рајн Некар. Тој заминува во Германија потпишувајќи договор од две години.

По ова почнаа да се шират шпекулации дека Самсоненко се повкекува во Русија. Сето ова се должи на тоа што многу играчи на Вардар беа поврзани со трансфери во Германија, Франција и многу други јаки лиги