Објавен поширокиот список за престојните натпревари против Словачка и Швајцарија

9981C10206FEE640B54A2E99B4A4A49A
Бекови:
Александар Костоски (Питешти)
Андреј Магдевски (Фени Индустри)
Бобан Стајиќ (МЗТ Скопје Аеродром)
Димитар Караџовски (Куманово)
Ненад Димитријевиќ (Хувентуд)
Дарко Соколов (Карпош Соколи)
Адем Меќиќ (МЗТ Скопје Аеродром)
Џордан Теодор (Олимпиа Милано)
Лестер Бо Мекејлеб
Војдан Стојановски (Бујукчекмече)
Дамјан Стојановски (МЗТ Скопје Аеродром)

Крила:
Ѓорѓи Чековски (Работнички)
Марјан Јанески (Куманово)
Андреј Маслинко (МЗТ Скопје Аеродром)
Стојан Ѓуроски (Карпош Соколи)
Бојан Крстевски (Работнички)
Диме Тасовски (Гостивар)
Бојан Трајковски (МЗТ Скопје Аеродром)

Центри:
Перо Антиќ (Црвена Звезда)
Кирил Николовски (Карпош Соколи)
Љубомир Младеновски (Илирија)
Предраг Самарџиски (Мега Бемакс)
Ричард Хендрикс (Галатасарај)
Марко Дујковиќ (Блокотехна)

Американците, Антиќ и Самарџиски најверојатно се во аут уште пред почетокот, ќе видиме каква ќе биде ситуацијата со Чековски и Тасовски, а на списокот недостасуваат Симоновски и Зекири.