Комити повикуваат на масовност и мобилизација!

21586887_1426111514109796_3428196502324540774_o
Утре во 21: 05 македонскиот шампион за првпат од своето постоење ќе игра во група во Лига Европа. Навивачката група Комити повикуува на масовност и мобилизација. Еве неколку статуси како ти го праат тоа.