Дали голот на сезоната го даде Ѕапакоста уште на првиот натпревар? (ВИДЕО)

maxresdefault (3)
Водството за Челзи го донесе Педро во 5-тата минута:

Во 30-тата минута Ѕапакоста од тежок агол постигна гол кој според многумина ќе биде гол на сезоната.
Проценете и сами!

Потоа Аспиликуета се запиша во листата на стрелците во 55-тата минута: