Jања Војводич со “торпедо” против Цеље(видео)

janja-vojvodikj-do-krajot-na-sezonava-kje-igra-za-vardar-11333
Играчот на Рк Вардар, Jања Војвoдич во натпреварот против Цеље го покажа својот разорен удар со гол од далечина!
Погледнете го прекрасниот гол.