Category: Автомобилизам

Автомобилизам

18699410_1075286289237928_2684199303011183661_o

ИЏЕ ГО ОСВОИ НИРБУРГРИНГ!

Нашиот најдобар возач во втората трка успеа да триумфира на легендарната патека. Тој со уште…