Category: Репрезентација (Кошарка)

Репрезентација (Кошарка)

nt16

Бугарската кошаркарска федерација се извини за коментарот на нивниот кошаркар кој ја нараче Македонија, Југоисточна Бугарија! (ФОТО)

Бугарската кошаркарска федерација упати извинување до Македонската кошаркарска федерација како и до целокупната македонска јавност…